10. мај 2014.

Projects/Hummans of New York and others

It's official.

S obzirom da živimo u vremenu gde internet vodi glavnu reč,gde magazini i dnevne novine nisu više no1,veći broj infromacija dobijamo sa malopre pomenutog INTERNETA.

E ,u toj sferi interneta,dominiraju razne web strane čiji sam fan.Ili zavisnik? Ko će ga znati.

Humans of New York je stranica koja je na koja je posvećena narodu koji zivi u NYC.
Osnivač ove webstranice je Brendon.
Nakon što je izgubio posao,odlučio je da se preseli u New York i da fotografiše obične strance sa ulice.Ali to je preraslo u nešto mnogo više.Do sada je fotografisao preko 5000 ljudi.Na ovoj stranici su povezane razne nacionalnosti,religije ,kulture.Bez obzira kakav nered vlada u svetu,kolika se mržnja stvara,na trenutak nam se učini da je sve u redu.Da je svet lep.I da ,jeste,svet je lep.Samo ,ljudi su ti koji kroje život po svojoj meri.Nažalost,kroje ga pogrepno.Ne svi,ali pojedinci su ti koji kroje po svom šablonu,neka skroje standradnu veličinu, i sve će biti bolje.Elem,da se vratim na temu.Ova stranica je jedna od najboljih internet novosti(po meni(2010 i nije tako daleka?)).Uglavnom,za mene je novost. U nastavku pogledajte link na kome ćete videti šta zapravo Brendon radi.Ovo je više od fotografije,manje od života.Taman na sredini.
This Is The Human Behind 'Humans Of New York'

Postoje i srpske verzije.Jedna od njih je i Mi Pazarci,čiji osnivači su Emir Mehović(fotograf) i Šejla Šabović-Mehović. Divan prikaz novopazarske okoline i ljudi.Divan spoj nespojivog.This is ART!

Well done!

Beginning

Evo i mene! 

Odlučih se da uskočim u ovu duboku korpu bloggera.Nadam se da će moji tekstovi nekog inspirisati,tekstovi obične cure koja ima česte nalete inspiracije. 
Reći ću samo da je život veliko more,ko ne nauči da pliva ,udaviće se .
Ja plutam.


Uživajte u ostatku večeri uz divnu pesmu Nine Badrić!