10. мај 2014.

Projects/Hummans of New York and others

It's official.

S obzirom da živimo u vremenu gde internet vodi glavnu reč,gde magazini i dnevne novine nisu više no1,veći broj infromacija dobijamo sa malopre pomenutog INTERNETA.

E ,u toj sferi interneta,dominiraju razne web strane čiji sam fan.Ili zavisnik? Ko će ga znati.

Humans of New York je stranica koja je na koja je posvećena narodu koji zivi u NYC.
Osnivač ove webstranice je Brendon.
Nakon što je izgubio posao,odlučio je da se preseli u New York i da fotografiše obične strance sa ulice.Ali to je preraslo u nešto mnogo više.Do sada je fotografisao preko 5000 ljudi.Na ovoj stranici su povezane razne nacionalnosti,religije ,kulture.Bez obzira kakav nered vlada u svetu,kolika se mržnja stvara,na trenutak nam se učini da je sve u redu.Da je svet lep.I da ,jeste,svet je lep.Samo ,ljudi su ti koji kroje život po svojoj meri.Nažalost,kroje ga pogrepno.Ne svi,ali pojedinci su ti koji kroje po svom šablonu,neka skroje standradnu veličinu, i sve će biti bolje.Elem,da se vratim na temu.Ova stranica je jedna od najboljih internet novosti(po meni(2010 i nije tako daleka?)).Uglavnom,za mene je novost. U nastavku pogledajte link na kome ćete videti šta zapravo Brendon radi.Ovo je više od fotografije,manje od života.Taman na sredini.
This Is The Human Behind 'Humans Of New York'

Postoje i srpske verzije.Jedna od njih je i Mi Pazarci,čiji osnivači su Emir Mehović(fotograf) i Šejla Šabović-Mehović. Divan prikaz novopazarske okoline i ljudi.Divan spoj nespojivog.This is ART!

Well done!

Нема коментара:

Постави коментар